Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

@Bijelo Polje

U Bijelom Polju predstavljena aplikacija Profit App za povraćaj novca

30.11.2019

Kompanija Profit App sinoć je u Bijelom Polju predstavila mobilnu aplikaciju preko koje se ostvaruje trenutni povrat novca prilikom trgovine u firmama partnerima.

Prema riječima prof. Radivoja Raca Bogavca, predstavnika ove platforme za Bijelo Polje, istovremeno su predstavljene i mogućnosti dodatne zarade širenjem aplikacije, kao i trenutni prenos novca među korisnicima.

Kako je istakao predavač na Profit App akademiji Veljko Veljović, riječ je o crnogorskoj ideji i proizvodu koji se već širi u državama Evropske unije. On je na prezentaciji u prepunoj konferencijskoj sali Hotela Franca posebno pozvao građane da se uključe u mrežni marketing i na taj način ostvare i dodatnu zaradu.

Direktor Profit App international Marko Ivanović, predstavljajući kompaniju je istakao da do sada u Crnoj Gori ima oko 17000 korisnika aplikacije sa svakodnevnim porastom. "Usmjereni smo na višemilionsko tržište prema Srbiji i Mađarskoj, a nakon toga uključićemo Austriju, Češku, Albaniju", napomenuo je Ivanović i dodao kako naredne godine očekuju još više korisnika i firmi koje će im obezbjediti popuste i trenutni povraćaj sredstava".Redakcija Radija Bijelo Polje
rbpredakcija@gmail.com

Izvor vijesti