Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

Danilovgrad

Donacija preduzeća „Gradnja promet“ od 350.000 eura

27.01.2020

Radovi na izgradnji kružnog toka u Spužu su završeni. Ovaj značajni infrastrukturni projekat je donacija Građevinskog preduzeća ,,Gradnja promet“, vlasnika Radomira Kalezića, vrijedna 350 hiljada eura. Iz opštinskog Sekretarijata za saobraćaj su kazali da će kružni tok predstavljati glavnu saobraćajnu vezu za ovo područje, s obzirom da je u toku i rekonstrukcija ,,starog puta“ od Vranjskih Njiva do KPD-oma, te da je raspisan tender za sanaciju martinićkog puta u iznosu od 4,5 miliona eura.
Za predsjednika MZ Spuž Daria Đuričkovića, bezbjednost učesnika u saobraćaju je u ovom mjestu sada podignuta na mnogo viši nivo, jer se radi o veoma frekventnoj dionici u neposrednoj blizini osnovne škole i velikog broja privrednih subjekata.
-U saradnji sa lokalnom upravom, iz godine u godinu, ulažu se značajna materijalna i finasnijska sredstva kako bi se poboljšali uslovi života svih mještana i ujedno potencijalnim investitorima obezbijedili bolje komunalne sadržaje za ulaganja na ovom prostoru, rekao je Đuričković.