Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

Danilovgrad

Predstavnici MZ Zagarač uručili zahvalnicu predsjednici opštine Danilovgrad Zorici Kovačević

03.02.2020

Predsjednik MZ Zagarač Dragiša Lakićević uručio je u ime mještana tog kraja zahvalnicu predsjednici opštine Danilovgrad Zorici Kovačević za, kako je istakao, njeno veliko razumijevanje i podršku koju im pruža u realizaciji plana i programa.
-U minulom periodu mnogo je urađeno na stvaranju boljih uslova za život na selu, posebno u oblasti komunalne infrastrukture. Sanirana su i osposobljene pojedine saobraćajnice za lakšu komunikciju sa gradom, postavljena je nova elektromreža, izgrađeni su novi vodovodi i priveden je namjeni objekat mjesne kapele, rekao je Lakićević i istakao da su adaptirane školska i zgrada mjesnog doma koje imaju posebnu važnost za ovo mjesto.
Zagarčani su dobili obećanje da i ubuduće mogu računati na pomoć lokalne uprave koja će, kao i do sada, biti dobar partner u svim aktivnostima ove mjesne zajednice.
-Svi projekti koji doprinose razvoju i afirmaciji sela kao i sve one ideje koje daju konkretne rezultate na terenu su dobrodošle, kazala je Kovačević i dodala da će opština preuzeti ulogu pokrovitelja naredne manifestacije ,,Dani divljeg šiplka“ koja je u Donjem Zagaraču zaživjela krajem novembra prošle godine.