Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

@Tivat

Miroslav Petković i Gracija Stjepčević: Možemo do medalje na Mediteranskim igrama

21.06.2022

Na Mediteranskim igrama. koje počinju 25. juna u Alžiru, u bućarskoj reeprezentaciji su i Tivćani Miroslav Petković i Gracija Stjepčević. Petković je iskusan bućar, najbolji u Crnoj Gori, a Stjepčević mlad i talentovan, pred kojim je blistava karijera. Za naš program Miroslav i Gracija kažu da su u dobroj formi i da se nadaju medaljama:
“Ovo će mi biti četvrti nastup na Mediteranskim igrama. Dosad sam osvojio jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju. I Gracija Stjepčević i ja smo u dobroj formi i mislim da možemo do medalje. Imamo taj kvalitet i očekujem dobre rezulatte, bez obzira na jaku konkurenciju. Mediteranske igre u bućanju su veoma kvalitetne, skoro kao Evropsko prvenstvo, jer je bućanje popularan sport na Mediteranu. Čast mi je da predstavljam svoju zemlju i potrudiću se da to uradim na najbolji mogući način” – rekao je bućar Miroslav Petković.

“Čast mi je da budem u reprezentaciji Crne Gore na Mediteranskim igrama. U veoma jakoj konkurenciji očekujem ulazak među osam najboljih i eventualno borbu za medalju” – kazao je bućar Gracija Stjepčević.

Izvor vijesti