Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

@Tivat

Marko Cindrić: Što više zabave kroz nogomet

22.06.2022

Nakon sinoćnjeg otvaranja fudbalskog kampa NK Dinamo iz Zagreba, 127 dječaka iz cijele Crne Gore vrijedno trenira na pomoćnom stadionu Arsenala. Sa djecom rade Dinamovi treneri Ante Bašić, Marko Cindrić i Mateo Žugic, kao i fudbalski treneri iz Crne Gore.

“Prvenstveno ćemo radit na onim stvarima na kojim radimo i u našem klubu, a to je tehnika i što više zabave kroz nogomet. Tako da djeca osjete taj rad koji mi imamo u Zagrebu. Četiri dana je taman, ni malo ni mnogo. To je dovoljno. Imamo jako lijep teren, dosta djece i uživaćemo svi zajedno” – kaže Marko Cindić.

“Ja sam trener vratara. S obzirom da je veliki broj vratara mi ćemo proći sa njima prvo tehnički dio i vidjeti njihove kvalitete, a onda dalje taktički i situacijski dio na terenu prolaziti vježbe. Nadajmo se da ćemo ih naučiti nešto novo. Danas ima jako puno golmana na visokoj razini i puno mladih, gledajući njih, žele postati vratari” – ističe Mateo Žugić.

“Odličan uvod, odlično otvorenje. puno ljudi. Vidfim da su svi sretni zbog kampa, kao i mi. I jedna topla dobrodošlica” – kazao je Ante Bašić.

Izvor vijesti