Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

@Tivat

Ragbisti Arsenala osvojili Novi Sad

31.07.2022

Ragbi klub Arsenal osvojio je međunarodni beach ragbi memorijalni turnir ,,Luka Marin ,, u Novom Sadu.
Turnir je odigran na peščanim terenima na Strandu.
Ucestvovalo je 10 ekipa
RK Vojvodina
RK Arsenal
RK Borac
RK Rad
RK Panonija
RK Vrsac
RK Crvena Zvezda
RK Loznica
RK Dorcol
RK Barberians
Igralo se po sistemu svako sa svakim. Ragbisti Arsenala bili su ubedljivi u svim utakmicama ,I na kraju zasluženo osvojili prvo mjesto na turniru.
,,Osvajanje turnira je mozda I nagrada za sav trud koji smo ulozili ove godine. U prethodnom periodu pravili smo dobre rezultate Ali su nas pratile povrede igraca I to nas je sprecilo da dodjemo do finala Balkanske lige.
Sada se okrecemo domacem prvenstvu I vec naredni vikend ucestvujemo na turniru u beach ragbiju u Ulcinju,a nakon toga sledi prvenstvo Crne Gore u ragbiju sedam”,,- predsjednik kluba Igor Adzaip
Odigrali smo timski, uz dobru komunikaciju na terenu. Primjetan je napredak ekipe u svim segmentima igre, kako u odbrani tako I u napadu. Imali smo namjeru da ovaj turnir iskoristimo kao pripreme za najveci turnir ovog tipa u Istanbulu Ali zbog nedostaka finansija nismo u mogucnosti da ucestvujemo na tom turniru.
Sada se posvecujemo pripremama za domaca I Balkanska prvenstva, cilj nam je da dostignemo finale Balkanske lige naredne sezone- kapiten Srdjan Popovic

Izvor vijesti