Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

@Kotor

Održan koncert KotorArt ciklusa China Stage

03.08.2022

Nastupom violiniste Dan Džua na KotorArt Don Brankovim danima muzike uspješno je završen tematski segment pod nazivom China Stage.

Koncert se održao u saradnji sa Shangai Orient Culture Business Co. Ltd, Shangai International Culture Association i Ambasadom Kine.

Violinista Dan Džu je sa francuskim pijanistom Mišel Dalbertom u Crkvi Sv. Duha izveo djela Mocarta, Šenga i Štrausa što je publika pozdravila ovacijama.

Zbog razvoja epidemiološke situacije, na događajima Međunarodnog festivala KotorArt Don Brankovi dani muzike počev od 11. avgusta, planirano je prisustvo zainteresovane publike isključivo uz prethodnu prijavu.

Prijave za prvi kontigent raspoloživih mjesta su moguće na e-mail adresu protokol@kotorart.me sa imenom i prezimenom gosta.

Međunarodni festival KotorArt ovog ljeta se održava u periodu od 1. jula do 14. avgusta, sa bogatim i raznovrsnim programom, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija i Opštine Kotor, uz podršku Evropske unije, Fonda za Zapadni Balkan, Fondacije za otvoreno društvo, brojnih ambasada u Crnoj Gori i drugih značajnih partnera i sponzora.

Sektor za marketing i komunikacije

Međunarodni festival KotorArt