Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

@Tivat

Boris Došljak: Recept za uspjeh zajedništvo i borba svih 90 minuta

04.08.2022

Fudbaleri Arsenala se vrijedno pripremaju za subotnje gostovanje plavskom jezeru. Utakmica će se igrati na Gradskom stadionu u Beranama. U tivatskom klubu su već arhivirali prvu prvoligašku pobjedu , protiv Jedinstva od 1-0. Ipak, ostaće upamćeno da je prvi provligaški gol za Arsenal postigao Boris Došljak koji je bio gost našeg “Radio suncobrana”

“Nema opuštanja. Čeka nas teško gostovanje plavskom Jezeru Potpuno smo skoncentrisnai na ovaj meč koji će se igrati u Beranama. Veliki, teren, širok teren, što nam odgovara.Svaka utakmica u Prvoj ligi je teška. Jezero ima dobru ekipu, iako nešto slabiju nego prošle godine, Faust, Mendi, Lambulić su otišli, ali su ponovo napravili kompaktnu ekipu. Arsenal može da igra sa svim prvoligaškim timovima. Ali, Prva liga ne prašta. Greške se skupo plaćaju. MIs mo veoma kompaktnii, igramo borbeno i poletno. Nemamo mi pojedinca koji će sam riješiti utakmicu. Zajedništvo i borba svih 90 minuta – to je recept za uspjeh. Mi idemo na pobjedu u svakom susretu. Ali, svaki bod je važan, posebno na gostovanjima” – kaže Došljak.

Boris Došljak ima veliko međunarodno iskustvo:

” Igrao sam za Zetu, pa Poljska, Sloboda iz Užica, Lovćen, Iskra, Farska ostrva. Veliko iskustvo je bilo igranje na Farskim ostrvima, dvije titule jedan Kup, kvalifiakacije za Ligu šampiona. Za Farska ostrva me vežu lijepa sjećanja. Zadovoljan sam svojom karijerom. Posebno sam zadovoljan što sam sad u Arsenalu i što sam dio istorije jer sam postigao taj prvi prvoligaški gol u bogatoj klupskoj istoriji.

Došljak kaže da su i on i njeogva porodica oduševljeni Tivtom

“Tivat je jedan od najljepših gradova u kojem sam bio. Uživamo u Tivtu supruga, moje dvoje djece i ja. Samo se nadamo još boljim rezultatima Arsenala. I na kraju posebno bih se zahvalio navijačima. Nie lako ni njima po ovoj vrućini ići u Kotor da gledaju naše utakmice. Na proljeće ćemo igrati u Tivtu. Odužićemo se” – zaključuje Došljak

Izvor vijesti