Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

@Pljevlja

Cyber napadi odgodili asfaltiranje ulica

14.09.2022

Obavještavamo učesnike javnih nabavki i javnost da je zbog privremenog isključivanja informacionog sistema usljed cyber napada odgođeno do daljeg sprovođenje više postupaka javnih nabavki koji se odnose na komunalne i druge djelatnosti Opštinje Pljevlja.

U postupku Nabavke materijala za seoske vodovode – prispjele ponude otvorene su u skladu sa propisanim rokovima 24. avgusta. Vrednovanje ponuda je odgođeno.
U postupku Izvođenja radova na sanaciji i presvlačenju kolovoznih i pješačkih površina asfaltnom masom na gradskim saobraćajnicama u Pljevljima – otvaranje ponuda, koje je bilo planirano za 31. avgust, odgođeno je.
U postupku Sanacije i presvlačenje lokalnih puteva asfaltnim zastoroma – otvaranje ponuda, koje je bilo planirano za 1. septembar, odgođeno je.
U postupku Sanacije toplovodne linije i nabavke opreme za podstanice, po partijama – otvaranje ponuda, koje je bilo planirano za 1. septembar, odgođeno je.
U postupku Adaptacije otvorenog terena u dvorištu OŠ „Boško Buha” – otvaranje ponuda, koje je bilo planirano za 2. septembar, odgođeno je.

Opširnije na linku ispod...

Izvor vijesti