Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

@Bijelo Polje

Asfaltirana jedna od najstarijih ulica u Rasovu

03.12.2019

Jedna od najstarijih ulica u bjelopoljskom naselju Rasovo – „Resnička 19“ asfaltirana je juče, čime je omogućeno nesmetano odvijanje saobraćaja i u tom dijelu opštine.

Radove na rekonstrukciji ove ulice sprovela je Direkcija za izgradnju i investicije i to u okviru programa uređenja lokalnih puteva u našem gradu.

„Asfalt u dužini od 285 metara koristiće mještani, ali i učenici jedne od najvećih škola u našoj opštini“, saopštili su iz Direkcije za izgradnju i investicije.

Zbog završetka radova na asfaltiranju srećni su i mještani Rasova, a kako je za Radio Bijelo Polje kazao Rajko Pavićević, posebno ih raduje to što će bezbjednost najmlađih mještana sada biti na višem nivou.

„Riječ je o ulici u blizini Osnovne škole „Vladislav Sl. Ribnikar“, tako da će sada i roditelji biti mirniji kada šalju djecu u školu. S obzirom da je riječ o jednoj od najstarijih ulica, rekonstrukcija je zaista bila neophodna i zahvalni smo lokalnoj samoupravi i Direkciji za izgradnju i investicije što su je iznova asfaltirali“, istakao je Pavićević.

Napominjemo, Opština Bijelo Polje, preko Direkcije za izgradnju i investicije, pored projekata koje realizuje sa partnerima, za asfaltiranje novih ulica i puteva u 2019. godini sama je realizovala 5000 kvadrata novog asfalta.


Redakcija Radija Bijelo Polje
Autorka: Sanja Čujović
Foto: privatna arhiva

rbpredakcija@gmail.com

Izvor vijesti