Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

Danilovgrad

Svečanost u Domu zdravlja „Dimitrije Dika Marenić“ u Danilovgradu

06.03.2020

Povodom praznika 8.marta, danas je u Domu zdravlja „Dimitrije Dika Marenić“ u Danilovgradu menadžment ove ugledne medicinske ustanove organizovao prigodnu svečanost za pripadnice ljepšeg pola, nih 40, koje su bile dio pilot projekta “Rano otkrivanje karcinoma dojke“
-Tradicija da se okupljamo ovim povodom traje već jedanaest godina, kada je na inicijativu tadašnje direktorice Zorice Kovačević počeo, veoma uspješno, da se realizuje program prevencije i liječenja ove bolesti u našoj opštini. U proteklom periodu preko 3000 žena sa ovog područja obavile su neophodne mamografske preglede, i što je još važnije one se i dalje uredno javljaju izabranim dokrorima radi redovnih kontrola, rekao je direktor dr Dejan Mandić i damama uručio cvijetne aranžmane vrtnog centra „Kalija“ i konditorske proizvode fabrike kafe „Crnagoracoop“. U ime žena na poklonima se zahvalila Milijana Kuč iz Spuža, ističući veliku pažnju i razumijevanje medicinskog osoblja Doma zdravlja koje im je uvjek na usluzi.
Svečanosti su prisustvovali i predsjednica opštine Zorica Kovačević i hirurg dr Nebojša Crnogorac koji su svima poželjeli dobro zdravlje.