Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

@Tivat

Otvaranje hotela Čedi polovinom juna

22.05.2020

Nakon otvaranja restorana u hotelu Čedi u kompleksu Luštica Bay otvaranje hotela je planirano sredinom narednog mjeseca, rekla je menadžerka prodaje, Tamara Bjelica.

Ona je navela da rade na novoj strategiji prodaje u kojoj će se naći zanimljivi sadržaji. „Fokus će biti na dužem boravku gostiju u hotelu i što duže gost ostane dobiće dodatne povoljnosti, od dolaska u hotel, boravka na plaži i u restoranu“, rekla je Bjelica.

Ona je istakla da su u neposrednoj komunikaciji spremni da odgovore na sve zahtjeve gostiju.

Nadaju se da sezona neće biti potpuno izgubljena jer raduje činjenica da su povećani upiti za septembar i avgust posebno iz zemalja regiona. I zato će akcenat ove sezone biti na kampanji u regionu.

„S obirom da imamo dosta gostiju iz Albanije i Hrvatske, a veći broj zakupaca iz Srbije u marina naselju, ove godine ćemo imati povećanu kampanju na tržištu zemalja u regionu“, naglasila je menadžerka prodaje.

U hotelu nakon otvaranja granica očekuju goste sa tih tržišta, ali i zemalja Zapadne Evrope.

Još uvijek nema otkazivanja aranžmana za juli, ali raduje činjenica da su povećani upiti za avgust i septembar tako da je moguć produžetak sezone i tokom oktobra. Procjenjuju da bi u avgustu septembtru u hotel mogli doći i gosti iz nekih zemalja Zapaden Evrope.

Hotel Čedi ima 100 soba i 11 apartmana raspoređenih u dvije hotelske zgrade. Bjelica naglašava da bi menadžment bio izuzetno zadovoljan kada bi tokom ovog ljeta smještajni kapaciteti zgrade okrenute prema bazenu i moru bili popunjeni.

Izvor vijesti