Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

@Bijelo Polje

Radnici komunalnog preduzeća ,,Lim“ neprekidno na terenu

07.04.2021

Radnici Javnog komunalnog preduzeća ,,Lim“ sa kompletnom raspoloživom mehanizacijom su na terenu i čiste prioritetne dionice, kazao je za Radio Bijelo Polje rukovodilac RJ ,,Čistoća“, Senad Pačariz.

Istakao je da ipak nijesu očekivali ovoliku količinu snijega, iako su, s obzirom na vremensku prognozu, bili spremni na padavine.

,,U ranim jutarnjim časovima poslali smo ekipe sa mehanizacijom na one lokalne putne pravce koji pripadaju prvoj grupi prioriteta. Završeno je čišćenje puta prema Bistrici, Kanjama i Grančarevu. Trenutno se čiste putevi ka Sušici, Godijevu, Goduši, Prijelozima i Femića Kršu“, naveo je Pačariz, i dodao da je tokom čitave noći dežurna ekipa čistila gradske ulice.

Pačariz je naglasio da su očišćene saobraćajnice koje vode do značajnijih objekata u gradu.

,,Angažovali smo i čistače snijega na području Vraneške doline, prema Bliškovu i Stožeru, a specijalna mašina biće upućena na raščišćavanju puteva prema Baricama i Kovrenu. Ukoliko bude potrebe očistićemo i priključke prema glavnim saobraćajnicama “, istakao je rukovodilac Radne jedinice ,,Čistoća“, Senad Pačariz.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Vladimir Jelić

Izvor vijesti