Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore

@Kotor

U pripremi novi sajt Turističke organizacije

30.04.2021

Sajt Turističke organizacije Kotor je u fazi redizajniranja odnosno priprema novih stranica.

Prema riječima v.d. direktorke Emilije Radulović, napravljene su i izmjene u koncepciji, a prije svega - sajt je u svojoj osnovnoj verziji na engleskom jeziku.

“Uskoro će biti i crnogorska verzija, a kasnije i jezika ključnih ciljnih grupa” – kaže Radulović. Kako navodi, kontaktirali su i sve one koji žele da svoju turističku ponudu besplatno predstave na sajtu.

“ Stupili smo u kontakt sa njima kako bi nam poslali tekstove i fotografije. Svi učesnici dobijaju svoju stranicu sa osnovnim informacijama i to je ujedno pomoć i podrška Turističke organizacije svim učesnicimau turuzmu, uz naš snažan impuls da svim dostupnim alatima promovišemo sve što imamo i nudimo, a nije na pravi način ili dovoljno valorizovano” – kaže Radulović.

Budući da je sajt u izradi, čeka ih, kako navodi, veliki posao oko pripreme novih stranica.

“Recimo, još uvijek nedostaje stranica posvećena palatama, austro-ugarskim tvrđavama, zatim plažama …Takođe, planiramo i da se organizujemo oko pripreme sadržaja za postove koji će biti objavljivani u okviru bloga. Za sada prenosimo stare informacije, a tokom godine imaćemo i novi sadržaj. Planiramo predstavljanje i lokalnih ljudi, njihovih aktivnosti, hobija, ono što preporučuju strancima da vide i dožive kad dođu u naš grad. Veliku pomoć nam pruža Ranko Maraš koji je velikodušno ustupio veliki broj svojih fotografija” – navodi Radulović i poziva zainteresovane da slanjem svojih fotografija doprinesu kvalitetnijem predstavljanju turističke ponude grada i radu lokalne Turističke organizacije.
foto: Ranko Maraš